" А вам, хто слухає, Я кажу: Любіть своїх ворогів, добро робіть тим, хто ненавидить вас. Благословляйте тих, хто вас проклинає, і моліться за тих, хто кривду вам чинить". (Лк.6.27) ... ... "Полюби Господа Бога твого всім серцем твоїм, і всією душею твоєю, і всією думкою твоєю. Це є перша і найбільша заповідь. Друга ж подібна до неї: люби ближнього твого, як самого себе. На цих двох заповідях утверджується весь Закон і Пророки" (Мф 22, 37-40)

ЗА ЩО СТРАЖДАЮТЬ МАЛЕНЬКІ ДІТИ ?

Страдание детей, болезньСлава Ісусу Христу, дорогі наші читачі !

Нещодавно  нашому  сайту було поставлено актуальне і непросте питання, що стосується самого ніжного – наших дітей:

“Начебто все зрозуміло, для чого нам посилаються хвороби, – пише наша відвідувачка. – Але мені дуже важко прийняти наявність хвороб у маленьких дітей. Причому, часом дуже страшні. Є така хвороба – бульозний епідермоліз, здається. Це коли в дитинки живцем злазить шкіра, а нутрощі і стравохід – всі у виразках. Напевно, ви чули про такий. Страждання дитини при цьому вкрай тяжкі, вона при житті відчуває нестерпні муки, кричить і плаче кожен день від болю. ДЛЯ ЧОГО ТАКА ХВОРОБА ДИТИНІ? Щоб він змирився? Але це садизм, так упокорювати дитя. Гріхів на таку біль у дитини немає. Тоді для чого йому так страждати? Щоб батьки змирилися? Але тоді страждає дитина як “тренажер” для їх смирення. Так виходить? Або таким нестерпним болем нещасна дитина “відпрацьовує” гріхи померлих родичів? Ось для чого так нестерпно страждають маленькі діти? Причому, коли вони хворіють такими хворобами, при яких вони довго не живуть і вмирають? Якщо ясно, що бідний малюк все одно помре – навіщо його так мучити хворобою? Щоб душа очистилася? Від чого – він же маленький. Зараз стільки хворих діток, які так мучаться й страждають, що подумати страшно. І часто важкі хвороби ще супроводжує безгрошів’я, щоб ситуація була ще важча. Для чого маленьким дітям попускаються вкрай важкі хвороби?”

Так от :    «У мене теж дуже багато питань до жінок. Коли жінки роблять аборти, особливо на пізніх термінах, вони вбивають дитину всередині себе. Я дивився фільм “Безмовний крик”. Якщо ви цей фільм не дивилися, то раджу подивитися.

Дитина в утробі матери.В цьому фільмі знімають аборт в реальному часі, показують, як відбувається вбивство і вилучення дитини з матки. УЗД знімає цю жорстокість і видно, як дитина помирає. Їй, під дією притягуючого тиску повітря (типу насоса), відривають всі частини тіла від голови. Дитина сильно розкриває ротик, вона кричить, але її не чути. Звідси і назва фільму – “Безмовний крик”. Її вбивають повільно і без наркозу.

Я  розмовляв з жінками, які хочуть вбити своїх дітей, показував їм цей фільм. І все одно жінки, знаючи про болісну смерть своєї дитини, йшли на аборт. Я був дуже вражений жорстокістю жінок. Я їх благав, перепрошував, пропонував допомогу – і тільки кілька жінок відмовилися від аборту.

Якщо жінки настільки жорстокі, що свою дитину віддають на страту четвертування, то Господь Бог сильно про це сумує і іноді показує нам хвороби дітей і їх смерть для того, щоб нас надоумити! Нам боляче дивитися на дітей, до яких ми звикли, яких ми встигли полюбити, але Богу шкода і тих дітей, які дуже хочуть жити, побачити свою маму, побачити світ, ЧИМ ВОНИ ГІРШЕ за ІНШИХ ДІТЕЙ?

Господь нас картає такими хворобами, щоб ми задумалися про свої справи, які не переслідуються державним законом, але безпосередньо порушують Заповідь Божу – ” Не УБИЙ!

Тут діє Справедливість Божа. Є така приказка – «На чужому горі щастя не побудуєш». Але люди забули нашу добру традицію – народжувати дітей, яких дає САМ БОГ. Люди слухають своїх ворогів, тих людей, які бажають загибелі всього  народу. Їх гасла: “Навіщо плодити злидні, потрібно планувати сім’ю», і так далі. Вже багато помічено з життя людей, що ті, хто робив аборти, позбавляються і тих дітей, яких народили, і залишаються одні на старості і дуже важко вмирають в муках. І це милість Божа.

Попереду ВІЧНІСТЬ. І Бог намагається нас до неї очистити, щоб не потрапити в Пекло, місце ВІЧНОЇ МУКИ, там біль набагато страшніа, ніж в цьому житті. Там цілком відкриється совість людини. Наприклад, коли людина зробила щось погане і дуже ганебне, то вона рве на собі волосся, так як біль фізична полегшує біль душевних страждань. І вічні муки дані для того, щоб трохи заглушити свою совість.

Церква пропонує Таїнство Покаяння, в якому Господь прощає і полегшує совість. Але дуже мало людей йдуть до Церкви і приступають до цього Таїнства, тому Бог змушений посилати хвороби дітям, щоб нас надоумити і позбавити від вічних мук. Бог це робить з Любов’ю і посилає страждання тільки по силам, і якщо людині не винести страждань, то Бог Сам полегшує їх, бере їх на себе. Одумайтесь, виправте своє життя і не накликайте на себе гнів Божий!

Коли людина не хоче виправляти своє життя, коли вона звалює провину на іншу людину або, ще гірше, звинувачує Самого Бога, за те, що Він попускає важку хворобу дітям або випробування, то така людина накликає на себе гнів Божий, бо звинувачує Бога в несправедливості. А Бог справедливий! Він знає, що і для чого відбувається.

Почитайте Біблію. У книзі Буття сказано, що коли Бог спитав Адама, чому він згрішив, то Адам відповів, що його спокусила Єва і тут він додає  ще слова: “яку Ти мені дав”, він не тільки звинувачує Єву, але й Бога, тільки не себе. Бог чекав від нього покаяння, а він продовжував грішити і накликав на себе Праведний Суд Божий, гнів Божий. Єва теж не покаялася, а звалила провину на змія. Вони обоє були вигнані з Раю і приречені на страждання і смерть тілесну. Всі люди, так чи інакше, пов’язані між собою, і в тому, що відбувається завжди варто питати, в першу чергу, з себе”.

Комментариев нет

Залишити повідомлення

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Напишіть нам

Зараз ми не на зв'язку. Але ви можете відправити нам повідомлення, або задати питання по електронній пошті, і ми зв'яжемося з вами.

Відправлення

Церква Святого Миколая в ж / м "Бортничі" Дарницького району у м. Києві.

Copyright © 2016-2018 Всі права захищені.

Сайт створено з благословення настоятеля храму протоієрея Віталія Матіящука.

При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на джерело: http://cerkvasm.kiev.ua обов'язкове.

Log in with your credentials

Forgot your details?