" А вам, хто слухає, Я кажу: Любіть своїх ворогів, добро робіть тим, хто ненавидить вас. Благословляйте тих, хто вас проклинає, і моліться за тих, хто кривду вам чинить". (Лк.6.27) ... ... "Полюби Господа Бога твого всім серцем твоїм, і всією душею твоєю, і всією думкою твоєю. Це є перша і найбільша заповідь. Друга ж подібна до неї: люби ближнього твого, як самого себе. На цих двох заповідях утверджується весь Закон і Пророки" (Мф 22, 37-40)

РІЗДВЯНИЙ ПІСТ ТРИВАЄ

Картинки по запросу картинки Різдвяний піст триває

Слава Ісусу Христу, дорогі наші читачі !

Все наше життя повинна бути заснована на нашій любові до Господа. Чиста і щира віра в те, що Господь любить нас, і що все, що відбувається з нами, йде нам тільки на благо – здатна дарувати нам «тихе і мирне житіє». Всі наші терзання і занепокоєння ведуть свій початок від недовіри Богу, від відсутності нашої любові до Нього.

Якщо чогось в нашому житті немає, значить, воно нам не корисне, то чого ж ми так переживаємо і нервуємо? То чому вимагаємо від Господа того, чого Йому поки не завгодно нам давати? Чи не від того чи, що вважаємо себе розумнішими Бога? Нам здається, що ми краще знаємо, що нам потрібно, але це переконання є лише доказом нашого вузького кругозору, нашої недалекоглядності.

Тільки Один Бог, що знає наше минуле, наше сьогодення і наше майбутнє, може передбачити той чи інший результат прохання нашого, тому то і не виконуються бажання наші, так як не принесуть вони нам нічого хорошого згодом.

Коли людина довіряє своє життя Богу, то вона перестає переживати, хвилюватися і мучитися з яких-небудь причин, так як знає, що Господь обов’язково все влаштує найкращим чином, так, як буде корисно нам для нашого спасіння.

Чи не тому ми в житті бідуємо, що біди нас оточують; а від того, що в них ми часто забуваємо про Бога, забуваємо найголовніше, що тільки в Бозі Одному ми можемо знайти і розраду, і допомогу і захист.

Коли ж завжди пам’ятати ми будемо про Бога, то і життя наше буде тихе, спокійне і доброчесне. А щоб добродійне життя не здавалося нам надмірно тяжким, триматися потрібно наступного: мати в серці нашому страх Божий, і старанно молитися Господу.

Комментариев нет

Залишити повідомлення

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Напишіть нам

Зараз ми не на зв'язку. Але ви можете відправити нам повідомлення, або задати питання по електронній пошті, і ми зв'яжемося з вами.

Відправлення

Церква Святого Миколая в ж / м "Бортничі" Дарницького району у м. Києві.

Copyright © 2016-2018 Всі права захищені.

Сайт створено з благословення настоятеля храму протоієрея Віталія Матіящука.

При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на джерело: http://cerkvasm.kiev.ua обов'язкове.

Log in with your credentials

Forgot your details?