" А вам, хто слухає, Я кажу: Любіть своїх ворогів, добро робіть тим, хто ненавидить вас. Благословляйте тих, хто вас проклинає, і моліться за тих, хто кривду вам чинить". (Лк.6.27) ... ... "Полюби Господа Бога твого всім серцем твоїм, і всією душею твоєю, і всією думкою твоєю. Це є перша і найбільша заповідь. Друга ж подібна до неї: люби ближнього твого, як самого себе. На цих двох заповідях утверджується весь Закон і Пророки" (Мф 22, 37-40)

Про заміжжя і молитву

Сьогодні ми б хотіли висвітлити тему: Як треба молитися, щоб у наш час вийти заміж і не залишитися одній?

У нинішньому 21 столітті дуже важко створити міцний шлюб. Занадто багато спокус і перешкод, які наполегливо спрямовані проти людства…

Відвідувачка нашого сайту зіткнулася з такою ж проблемою, в якій допоміг їй розібратися священик Сьогодні ми б хотіли зачепити тему: Як треба молитися, щоб у наш час вийти заміж і не залишитися одній?

У нинішній 21 століття дуже важко створити міцний шлюб. Занадто багато спокус і перешкод, які наполегливо спрямовані проти людства…

Відвідувачка нашого сайту зіткнулася з такою ж проблемою, в якій допоміг їй розібратися священик.

– Здрастуйте, отче! Я приїхала в Київ вчитися, потім знайшла роботу. Мені 27 років і я не заміжня, мене дуже турбує ця тема, тим більш, що всі оточуючі вказують мені на те що я не заміжня, просто всюди, куди б я не прийшла і рідні, і друзі. Батьки підтримують, не хочуть для мене поганого чоловіка, не бажають щоб я страждала і мучилася без любові, а заради галочки, що заміжня.

Мені не потрібні ніякі блага, хоча раніше прагнула заробити побільше, а зараз не бачу сенсу без чоловіка і дітей. Кожен день прошу Господа, щоб він послав мені доброго чоловіка. Але ніяк не можу познайомитися. Весь час працюю. А в тих місцях, де іноді буваю не зустрічаються мені вільні хлопці. А якщо і зустрічаються, то зовсім не ті на яких можна покластися і йти поруч по життю.

Я два рази сповідалася, після цього трохи я змінилася в душі, змінився смак до речей. Відвідую різні храми, але не так часто, скрізь дякую Господу за все, що у мене є: прекрасна робота, батьки, брат і прошу тільки про одне – про здоров’я своїх близьких і створення власної сім’ї.

Може щось не так я роблю в житті, що мені зробити, як молити Господа змилуватися і почути мою молитву. Підкажіть як бути? Невже залишуся одна, може, я винна перед Господом.

Прошу Вас дайте пораду, як бути. Нещодавно бачила сон, в якому стою в невідомому мені храмі напросив ікони і мощів Миколая Чудотворця, було дуже гарно, мені стало на душі приємно і я прокинулася. Щоб це означало або це просто сон? Спасибі Вам!

– Добрий день! Господь випробовує кожну людину, – відповідає святий отець – Ви правильно робите, що молитеся, їздите по святих місцях.

Я впевнений в тому, що якщо ви будете просити і далі, з вірою, Бога і святих угодників, то Господь дасть вам доброго чоловіка і діток. Потрібно не послаблювати свої молитви.

Просіть постійно, кожен день. Читайте молитви, раз на тиждень ходіть в Церкву, раз в 2-3 тижні причащайтесь, дотримуєтеся постів, ведіть церковний спосіб життя.

Як сказав Господь, щоб людина в першу чергу дбала про своє спасіння, про Царство Боже, а все інше, тобто житейське Він дасть.

Мир Вам і Боже благословення!”

<< На главную страницу       Про сім’ю (мала церква) >>>

Комментариев нет

Залишити повідомлення

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Напишіть нам

Зараз ми не на зв'язку. Але ви можете відправити нам повідомлення, або задати питання по електронній пошті, і ми зв'яжемося з вами.

Відправлення

Церква Святого Миколая в ж / м "Бортничі" Дарницького району у м. Києві.

Copyright © 2016-2018 Всі права захищені.

Сайт створено з благословення настоятеля храму протоієрея Віталія Матіящука.

При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на джерело: http://cerkvasm.kiev.ua обов'язкове.

Log in with your credentials

Forgot your details?