" А вам, хто слухає, Я кажу: Любіть своїх ворогів, добро робіть тим, хто ненавидить вас. Благословляйте тих, хто вас проклинає, і моліться за тих, хто кривду вам чинить". (Лк.6.27) ... ... "Полюби Господа Бога твого всім серцем твоїм, і всією душею твоєю, і всією думкою твоєю. Це є перша і найбільша заповідь. Друга ж подібна до неї: люби ближнього твого, як самого себе. На цих двох заповідях утверджується весь Закон і Пророки" (Мф 22, 37-40)

Про так званий “хресний хід” московської церкви

 хрестна хода 2016

“Стережіться лжепророків, які приходять замасковані в овечу шкіру, а насправді є вовками лютими. Ви їх впізнаєте по їхніх вчинках: бо не буде добрих вчинків від злої людини” (Матвія 7:1-29)

Слава Ісусу Христу дорогі брати і сестри!
Російська церква ініціювала хресний хід, який планує досягти Києва 27.07.2016 року. Учасники ходи кажуть, що йдуть проти війни і тому подібне.

Але справа в тому, що ми також за мир. Не треба йти до тих хто за мир.

Потрібно йти до агресора і саме агресора надоумлювати. Потрібно йти і нести ікони в Донецьк, Луганськ, Крим і в Москву. До Путіна. Так як це дочірня церква російської церкви, нехай ці хресноходці звертаються до Путіна з запитаннями про російські танки, з запитанням про ударну групу на кордоні з Чернігівською областю. А не використовувати святині та підміняти поняття. Не заходити до Києва троянським конем під прикриттям святинь. Не дарма ще древні греки попереджали:”Бережіться данайців, що дари приносять”. А ці ходоки діють саме таким чином.

Хрестоходці закидають в ЗМІ посил, що вони йдуть “ізганять бєсов”. Стосовно цього є дуже гарний приклад. Коли приходять люди до ворожок, то там ніколи не стоять портрети Сатани та інших бісів. А завжди ставлять неосвячені ікони. Бо якби ворожки поставили зображення тих, хто їм насправді допомагає, то клієнтів би позбавились. Таким чином вони приховують свою справжню сутність за іконами.

01.2

Учасники хресного ходу кажуть, що вони за мир, за любов, за братство. Нехай вони згадають, що в Криму вже немає жодної української церкви. До захоплення цього українського регіону там було 138 храмів. Зараз їх всі забрали ці “браття”. Зараз на захоплених територіях Донецької і Луганської області немає жодної церкви Київського Патріархату.

А також нехай згадають, як в місті Ногінськ Московської області за кошти зібрані українцями зі всієї Росії було придбано земельну ділянку З УСІМА НЕОБХІДНИМИ ДОЗВОЛАМИ та збудовано навіть не церкву ( бо путінська влада не дозволила), а молебний будинок. Але місяць назад апеліцяйний суд поставив умову (по запиту російської церкви) громаді УПЦ КП в Росії, щоб вони своїми силами та коштами розібрали цю будівлю або ця законно викуплена земля, та законно побудована будівля будуть конфісковані.

Нехай ці ходоки, що так сповіщають про братерство також загадають, що в Москві немає жодної української школи. Ми вже не говоримо про українські храми, де служба ведеться українською мовою. Було закрито останню українську бібліотеку. Ось де діла свідчать про справжні наміри російської церкви та їх правителів. „По їхніх ділах ви пізнаєте їх” (Матвія 7:16) Ось де хижі вовки в овечих шкурах.

Чому українці не можуть організувати також Хресний хід та піти до Путіна? Та вони б не пройшли 500 метрів як їх би розстріляли. А тут, в Україні, вони собі такі речі дозволяють. Паплюжачи нашу національну свідомість. Паплюжачи пам’ять про український народ. Про наших лицарів.

Паплюжачи і витираючи ноги під прикриттям Христа. Наскільки цинічно і безбожно об нашу історію, об пам’ять наших предків. Забуваючи 4 ту Заповідь Божу, яка каже:”Шануй батька і матір свою.” Значить шануй пам’ять предків. Пам’ять народу з якого ти вийшов. Тоді всі дні твої будуть повні благословення. Де виконання ними цієї заповіді? Немає і не знайдете. Бо це хижі вовки. І зараз вони пускають фейк в інтернет що вони йдуть “бєсов ізганять”. В Київ. З України “бєсов ізганяють”.

Дорогі! Це якраз бєси і йдуть! Бєси йдуть, ховаючись за іконами, за святими хрестами. Так як бєси заходять до церкви під час служби, або під час молитви, і вас відтягують від молитви, так само бєси ідуть в Київ. І несуть сюди зло. Не треба говорити про те, що усі там такі. На жаль, більша частина з тих які йдуть в цьому хресному ході, вони істинно вірують в те що вони роблять добру справу. Але оці “пастирі”, а насправді хижі вовки, йдуть і роблять свою чорну справу.

01.1

Тому ми до вас усіх звертаємось з проханням. Усвідомлювати хто є хто. І хто є ким. І по ділах судити, як казав Ісус Христос. Це не Українська Церква привела Гіркіна і сепаратистів, які під дарами волхвів зайшли зі святинями , а потім забрали нашу землю. А зараз жорстоко і безсовісно викорінюють все проукраїнське. Ми ж не збирали воєнізовані батальйони і не вели їх на території Ростова, на територію Кубані. На споконвічно історичні українські землі. А зараз вони нам говорять про мир. Яка велика підлість і яке велике фарисейство.

Тому, дорогі брати і сестри, пізнавайте і розрізняйте де є дерево яке родить добрий плід, а де є терен, і терен не може народити доброго плоду. Як і виноград не може народити терену. Пам’ятайте це і саме головне, дорогі, усвідомлюйте слова Ісуса Христа, який казав:” Прийде час і будуть казати Христос там, Христос там і Христос там. Не вірте цьому. По ділах судіть. Бо Христос там де є любов. Де є правда. А батько усякої неправди то є Сатана. І хто чинить неправду, підміняє поняття, той чинить волю Сатани і є від нього. ” Пам’ятайте це.

Ще хочу всіх попередити. Дорогі брати і сестри, вони неспроста ідуть сюди. Вони хочуть крові. Вони хочуть стати мучениками. Це йдуть провокатори, які бажають почати якесь протистояння і пролити кров. Якщо це не вдасться, вони будуть усілякими засобами провокувати на це протистояння. А де є таке бажання там немає Христа. Самі подумайте, якщо би Христос зараз був на Землі і свідомо між усіма вами перебував во плоті, хіба Він би був зараз з тим хресним ходом? Не був би! Тому що той хресний хід є від зла і від неправди. Прикриваючись іменем Христа це є дике фарисейство. Так само, як прикривались іменем Бога ті, які розпинали Ісуса Христа, плювали Йому в обличчя і казали:” зійди з хреста і ми увіруємо в тебе!”

Так само розпинають зараз Україну і кричать до нас:”відречіться від своєї мови, від пам’яті предків, від своєї історії. Впадіть на коліна перед Путіним, перед імперськими ідеями і ми вас братами будемо називати, витираючи об вас ноги”. Так ось , дорогі, що ви чітко розуміли, що Христос так не зробив, і ми є від Христа усі і маємо шанувати свою історію, пам’ять про свій народ, пам’ять про своїх предків, славну історію нашої України. І не забувати жертви нашого народу, як українці покладали століттями своє життя, заради того, щоб Україна зараз була незалежна і ми могли говорити на своїй мові.

Усіх закликаю до милосердя, до миру і повідомляю про те, що 28 липня о 12:00 по завершенні літургії, буде Хресний хід Української Православної Церкви Київського Патріархату від Володимирського собору (бульв. Шевченка, 20) до пам’ятника святому князю Володимиру Великому. Ми хочемо показати, що тут не тільки московська церква, тут не тільки “руський мір”. Тут, в Києві, є набагато більше українців, які є свідомі, які люблять свій народ і які є свідомі хто вони такі. Ваша особиста участь і молитва – важливий внесок у розбудову Православної Української Церкви і незалежної Української держави.

Комментариев нет

Залишити повідомлення

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Напишіть нам

Зараз ми не на зв'язку. Але ви можете відправити нам повідомлення, або задати питання по електронній пошті, і ми зв'яжемося з вами.

Відправлення

Церква Святого Миколая в ж / м "Бортничі" Дарницького району у м. Києві.

Copyright © 2016-2018 Всі права захищені.

Сайт створено з благословення настоятеля храму протоієрея Віталія Матіящука.

При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на джерело: http://cerkvasm.kiev.ua обов'язкове.

Log in with your credentials

Forgot your details?