" А вам, хто слухає, Я кажу: Любіть своїх ворогів, добро робіть тим, хто ненавидить вас. Благословляйте тих, хто вас проклинає, і моліться за тих, хто кривду вам чинить". (Лк.6.27) ... ... "Полюби Господа Бога твого всім серцем твоїм, і всією душею твоєю, і всією думкою твоєю. Це є перша і найбільша заповідь. Друга ж подібна до неї: люби ближнього твого, як самого себе. На цих двох заповідях утверджується весь Закон і Пророки" (Мф 22, 37-40)

Чудотворні ікони та святі мощі

Vladimirskaya_ikonaЧудотворні ікони

Дуже сильний захист і Божа благодать дається лише тим, хто зі щирим серцем і очищеною совістю приходить до ікон святих угодників Божих. Про це говорив ще святий І. Домаскін.

 Але найшвидшу допомогу люди отримують від чудотворних ікон, коли з вірою і щирою молитвою моляться перед нею.

Саме тому тим людям, які знаходяться в хворобливому стані та їх родичам варто йти або їхати до храмів, де знаходяться ці святі ікони.

Замовляти там службу з молебнами та слізно молитися самім та цілувати ці ікони. Тут найважливіше є молитва з вірою і якщо на то буде воля нашого Господа Ісуса Хреста, ми чи наші рідні отримають допомогу.

sv.mykolai

Навіть ті, хто дуже хворіє повинні молитися перед іконами у себе вдома. Для цього варто рідним повісити невеликі ікони перед ліжком, щоб хворий мав змогу самостійно просити у Бога допомоги.

 Святі мощі

Ні для кого це не секрет, що Господь після смерті своїх угодників дарує їм нетління, не дивлячись на те, що вони вже давно на небесах з Богом, а тіла тут на землі залишаються цілими та неушкодженими.

 Але все це Господь робить для нас, грішних та невірних. Саме через ці нетлінні мощі Господь часто посилає прочанам зцілення або як мінімум полегшення хвороби. Як часто буває, людина лише одного разу прийшла з вірою та приклалася до мощів святого і відразу отримала те, що просила. І тут є ще один важливий момент – перед тим, як піти до мощів, потрібно отримати благословіння свого духовного отця.

Хоче це не єдиний варіант. Нерідко складається так, що для отримання зцілення треба багато молитися, їздити як паломники до різних святих місць, щоб вимолити у Бога прощення.

Бо хвороби даються нам Господом для напоумлення, для випробувань.

moschi-svyatoyi-varvari

Якщо ми все це робимо без образ, без скиглення, а навпаки з вірою в серці, смиренно, то таке моління завжди корисно для нашого спасіння.

 Що стосується той благодаті, яку Бог дарував святим за їх життя, після успіння святого залишається на землі, на одязі святих. На їх могилах навіть земля стає цілющим фактором.

Ця праця корисний для нашого спасіння, якщо відбувається без нарікання, зі смиренням і вірою. Благодать Божа, яку праведники здобули живий був, освячує, після кончини їх, і частки їх одягу, і саму землю могил, де набуває цілющої сили.

Комментариев нет

Залишити повідомлення

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Напишіть нам

Зараз ми не на зв'язку. Але ви можете відправити нам повідомлення, або задати питання по електронній пошті, і ми зв'яжемося з вами.

Відправлення

Церква Святого Миколая в ж / м "Бортничі" Дарницького району у м. Києві.

Copyright © 2016-2018 Всі права захищені.

Сайт створено з благословення настоятеля храму протоієрея Віталія Матіящука.

При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на джерело: http://cerkvasm.kiev.ua обов'язкове.

Log in with your credentials

Forgot your details?